Ноутбук Acer Aspire 3D 15 та монітор Predator SpatialLabs View 27 отримали технологію SpatialLabs 3D

Компанія Acer оголосила про нові продукти із підтримкою 3D-технології SpatialLabs. Її особливістю є можливість відображення 3D-контенту без додаткових окулярів та інших пристроїв. Вбудовані камери відстежують положення очей та формують для спостерігача об'ємне зображення на екрані. Тепер список продуктів з технологією SpatialLabs поповнили ноутбук Acer Aspire 3D 15 (A3D15-71GM) та монітор Predator SpatialLabs View 27.

Ноутбук Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition базується на процесорі Intel Core i7-13620H та використовує графіку Nvidia GeForce RTX 4050. Лептоп оснащується до 32 ГБ пам'яті DDR5 та SSD місткістю до 2 ТБ. Дисплей виконано на базі 15,6-дюймової IPS-матриці формату UHD, покриття колірного простору Adobe RGB сягає 100%.

Екран забезпечує роботу як у 2D форматі, так і у 3D. Ноутбук постачається з програмним забезпеченням SpatialLabs Experience Center Pro, яке дозволяє перетворювати 2D на 3D, конвертувати файли для роботи з іншими програмами та дає користувачеві безліч налаштувань для повного занурення у 3D. Є програмні додатки для роботи з 3D-контентом у середовищі Unreal Engine та Unity.

Ноутбук оснащений системою охолодження TwinAir з тепловими трубками та гнучким керуванням температурними режимами. Моніторинг параметрів системи та перемикання робочих режимів здійснюється через програму AcerSense. Присутні порти USB Type-C Thunderbolt 4, HDMI 2.1 та підтримка Wi-Fi 6.

Монітор Predator SpatialLabs View 27 — це панель діагоналлю 27 дюймів і роздільною здатністю UHD 4K та частотою оновлення до 180 Гц, яскравість 400 ніт, коефіцієнт точності передачі кольору Delta E<2. Підтримуються технології синхронізації Nvidia G-Sync і AMD Free-Sync.

Predator SpatialLabs View 27 підтримує не тільки 3D та 2D, але й різні 3D-профілі. Є вбудована аудіосистема.

Джерело:
Acer

Обговорити в форумі (коментарів: 1)

Всі новини за 08.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: