MSI Claw — портативна ігрова система з процесором Intel Core Ultra

У рамках виставки CES 2024 відбулася презентація портативної системи MSI Claw. Пристрій базується на платформі Intel Meteor Lake та має надійти до продажу протягом першої половини цього року. Точну дату релізу MSI поки що не називає.

MSI Claw

Зовні MSI Claw нагадує аналогічні пристрої від інших виробників. Вона отримала 7-дюймовий сенсорний IPS-дисплей з роздільною здатністю 1920×1080 пікселів та частотою оновлення 120 Гц, а по обидва боки від екрана розташовані маніпулятори. У ролі серця пристрою виступає процесор Intel Core Ultra. Відомо, що старша конфігурація отримає 16-ядерний/22-потоковий чип Intel Core Ultra 7 155H із вбудованою графікою Intel Arc на вісім Xe-ядер.

MSI Claw

Оснащення портативного ігрового комп'ютера також включає 16 Гбайт пам'яті LPDDR5, твердотілий накопичувач з інтерфейсом PCI-E 4.0 x4, бездротовий модуль Wi-Fi 7, порт Thunderbolt 4 та акумулятор на 53 Вт·год. Також відзначимо систему охолодження з парою теплових трубок та двома вентиляторами. Решта характеристик новинки наведена у таблиці.

MSI Claw

Рекомендована ціна MSI Claw, за попередньою інформацією, починатиметься з 699 доларів. У цю суму оцінюється молодша версія з чипом Core Ultra 5 та 512-гігабайтним сховищем. Топова конфігурація, обладнана процесором Core Ultra 7 155H та терабайтним SSD, обійдеться мінімум у 799 доларів.

MSI Claw

Джерело:
MSI

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Всі новини за 09.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: