MSI представила компоненти серії Project Zero для збірок без зайвих проводів

При збірці ПК прокладання кабелів є одним з важливих питань, особливо для ентузіастів, які піклуються про красиве виконання та стильний зовнішній вигляд свого комп'ютера. Спеціально для них компанія MSI підготувала серію продуктів Project Zero із технологією MSI Back-Connect. Сюди входять спеціальні материнські плати та корпуси, які дозволяють сховати всі зайві кабелі та роз'єми.

Усього представлено три плати з підтримкою Back-Connect. Це Z790 Project Zero, B760M Project Zero та B650M Project Zero. Тобто користувач може вибрати оптимальний для себе за функціональністю та ціною варіант. Всі плати на чорному текстоліті зі сріблястими радіаторами, що надає їм стильного вигляду. Роз'єми таких плат розташовані зі зворотного боку, і всі кабелі будуть заховані за стінкою корпусу.

Таке розташування роз'ємів потребує розширення заднього простору корпусу. Таким вимогам відповідають корпуси MSI MEG Maestro 700L PZ, MAG Pamo 100 PZ та MAG Pano M100 PZ.

MSI MAG Pano M100 PZ сумісний з платами Micro-ATX, і буде доступний у білому та чорному варіантах. Корпус має прозоре вікно з кутом огляду 270 градусів. Усередині встановлені вентилятори зі зворотними лопатями.

MSI MEG MAESTRO 700L PZ — це корпус для флагманських збірок. Він виконаний з алюмінію та має велике вигнуте бічне скло, що надає йому преміального вигляду. Сумісний із платами Back-Connect та зі звичайними материнськими платами. Цей корпус буде виконаний у чорному кольорі.

Джерело:
MSI

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Всі новини за 09.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: