Lenovo показала бездротову клавіатуру та мишу з механічною зарядкою

Іноді компанії випускають незвичайні та парадоксальні продукти. Саме такі периферійні пристрої презентувала Lenovo. На виставці CES 2024 компанія продемонструвала прототипи бездротової клавіатури та миші, які працюють без батарейок. Можливо, це якась нова революційна розробка? Не зовсім. Дані пристрої вимагають ручної механічної зарядки. Потрібно крутити спеціальне коліщатко або кільце, щоб зарядити акумулятор. Все, як у старих механічних іграшках.

Журналіст PC Gamer особисто випробував ці пристрої та залишився розчарованим. Для роботи мишки протягом 30 хвилин потрібно активно крутити кільце зарядки понад хвилину. У разі клавіатури для безперервної роботи потягом пів години довелося крутити ручку зарядки п'ять хвилин.

Варто зазначити, що клавіатура ще має панель із сонячними батареями, це може забезпечити заряд без застосування фізичного зусилля при яскравому освітленні. Але загалом така «механічна» зарядка є спірним рішенням. Можливо, дані пристрої залишаться прототипами без серійного виробництва. Але при правильній подачі з акцентом на екологічність вони можуть мати певний попит.

Джерела:
PC Gamer
IT Home

Обговорити в форумі (коментарів: 18)

Всі новини за 10.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: