ASUS представила GeForce RTX 4090 та материнські плати із прихованими роз'ємами

Компанія ASUS анонсувала нові продукти сімейства BTF (Back-to-Future), особливістю яких є наявність прихованих роз'ємів, щоб позбавити користувачів від зайвих кабелів усередині корпусу. Раніше в рамках цієї лінійки була випущена відеокарта GeForce RTX 4070, тепер представлені дві моделі топового рівня — ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF Gaming та TUF Gaming GeForce RTX 4070 Super O16G BTF White.

Обидві відеокарти оснащені потужним охолодженням та спеціальним роз'ємом живлення, що підключається прямо до материнської плати. Strix GeForce RTX 4090 BTF виконана у чорному кольорі, а TUF Gaming RTX 4070 Ti Super BTF виконана у білому дизайні.

Для таких відеокарт потрібна материнська плата з відповідним роз'ємом живлення. Такими платами є ASUS ROG Maximus Z790 Hero BTF та ASUS TUF Gaming Z790-BTF WiFi.

ASUS ROG Maximus Z790 Hero BTF є рішенням преміального рівня, що нагадує ROG Maximus Z790 Dark Hero. У плати потужна система живлення, яка побудована за схемою 20+1+2, великі радіатори та «броньовані» панелі. А доповнює все це RGB-підсвічування та великий набір портів. Всі основні роз'єми на платі розташовані на задній стороні, що дозволяє заховати кабелі за стіною корпусу.

Плата ASUS TUF Gaming Z790-BTF WiFi закрита білим броньованим кожухом. Це рішення для тих, хто збирає свій ПК у білому дизайні.

Також ASUS представила преміальний корпус ROG Hyperion GR701 BTF Edition для збірок з компонентами BTF. Це спеціальна оптимізована версія Hyperion з додатковим простором у задній частині та відмінною вентиляцією. Другий сумісний корпус для BTF-компонентів — це ASUS TUF Gaming GT302 ARGB. Корпуси мають надійти у продаж у другому кварталі поточного року.

ASUS планує розширювати лінійку сумісних корпусів завдяки співпраці з іншими виробниками. Найближчим часом відповідні версії корпусів представлять Thermaltake, Inwin, Phanteks, Cooler Master та Silverstone.

Джерело:
ASUS

Обговорити в форумі (коментарів: 27)

Всі новини за 10.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: