ASUS представляє смарт-окуляри AirVision M1

ASUSTeK Computer анонсувала «розумні» окуляри AirVision M1 для доповненої реальності. Вони призначені для людей, яким потрібна багатозадачність та віртуальне робоче середовище, але немає під рукою звичного великого екрана.

Окуляри оснащені двома екранами з роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080) на базі технології Micro OLED. Кожен такий дисплей забезпечує яскравість 1100 кд/м², 95% охоплення палітри DCI-P3 та вертикальні кути огляду 57°. Окуляри дозволяють створювати кілька віртуальних середовищ у форматах 16:9, 21:9 та 32:9. Ви можете розташовувати та закріплювати такий віртуальний екран у будь-якому місці, а інтуїтивно зрозумілий інтерфейс спрощує взаємодію з доповненою реальністю. Порт USB-C із підтримкою DisplayPort Alt Mode забезпечує сумісність із різними зовнішніми пристроями.

ASUS AirVision M1 можна підключати до ПК, ноутбука або смартфона. Крім роботи у віртуальному середовищі, це відмінне рішення для конференцій. Для цього в окулярах є вбудовані динаміки та мікрофон із шумозаглушенням. До комплекту постачання входять два типи накладок для різної форми носа.

Джерело:
ASUS

Обговорити в форумі (коментарів: 22)

Всі новини за 10.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: