ASUS показала новий Zenbook Duo із двома екранами

В рамках виставки CES 2024 компанія ASUS презентувала нову версію ноутбука Zenbook Duo (UX8406). Він поєднує портативність, елегантність та високу продуктивність з підтримкою ШІ. Раніше ми бачили ноутбуки з технологією ScreenPad 2.0 та ZenBook Duo з великим екраном над клавіатурою. Але тепер ASUS пропонує модель із двома повноцінними ідентичними екранами.

Це гібрид Zenbook Duo та пристроїв серії Fold. Замість звичної клавіатури у ноутбука другий екран. Два сенсорні екрани ASUS Lumina OLED з'єднані міцним шарніром. Їх роздільна здатність 2,8K, а частота оновлення 120 Гц. Пікова яскравість 550 ніт, охоплення  кольорового простору DCI-P3 100%.

Універсальна вбудована підставка дозволяє використовувати ноутбук у різному положенні. Працювати можна за допомогою віртуальної клавіатури та тачпада на екрані, а також за допомогою системи жестів. У комплекті також є додаткова бездротова клавіатура.

Кожен дисплей напрочуд тонкий. Якщо скласти Zenbook Duo, його товщина становитиме менше ніж 20 мм. Високу продуктивність забезпечує процесор Intel Core Ultra 9 з інтегрованим нейронним процесором NPU для прискорення обчислень ШІ, встановлено 32 ГБ пам'яті LPDDR5x та швидкий твердотілий накопичувач PCIe 4.0 до 2 ТБ. Загальна вага з додатковою клавіатурою 1,65 кг, і ноутбук не буде обтяжувати вас, коли ви в дорозі. У такий невеликий пристрій встановлений акумулятор на 75 Вт∙год. Оснащений двома портами Thunderbolt 4 USB Type-C, в наявності USB 3 Type-A та HDMI 2.1. Є підтримка WiFi 6E та Bluetooth 5.2.

Новий ASUS Zenbook Duo виготовлений з думкою про екологічність та довговічність. У ньому використані матеріали із вторинної сировини, а надійність відповідає високому військово-промисловому стандарту MIL-STD-810H.

Джерело:
ASUS

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 11.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: