Анонсовано компактний ультразвуковий кулер AirJet Mini Slim

Frore Systems продовжує розвивати лінійку ультразвукових систем охолодження AirJet. На виставці CES 2024 вона представила AirJet Mini Slim — компактнішу версію AirJet Mini, яка не поступається попередниці за ефективністю охолодження. Для новинки характерні габарити 27,5x41,5x2,5 мм та маса всього вісім грамів. Нагадаємо, за створення повітряного потоку в таких кулерах відповідає набір мембран, що вібрують з ультразвуковою частотою.

AirJet

Як стверджує Frore Systems, система охолодження AirJet Mini Slim справляється із розсіюванням 5,25 Вт теплової потужності. Сферою застосування новинки є безвентиляторні ноутбуки, планшети, портативні ігрові пристрої, твердотілі накопичувачі та навіть смартфони. Окрім менших розмірів, ще одним важливим нововведенням AirJet Mini Slim став механізм самоочищення. Він змінює напрямок повітряного потоку, видаляючи пил, який встиг скупчитися у фільтрах. Терміни появи AirJet Mini Slim у споживчих пристроях компанія, на жаль, називати не стала.

AirJet

Micron Technology тим часом продемонструвала на своєму стенді карту розширення з чотирма NVMe-накопичувачами Crucial T700 місткістю 2 ТБ кожен. Для охолодження отриманого RAID-масиву вона використала чотири AirJet Mini. Це, як підкреслює компанія, дозволило твердотілим накопичувачам працювати на повній швидкості без тротлінгу, забезпечуючи до 45 Гбайт/с при читанні та до 42 Гбайт/с під час запису.

AirJet

Джерела:
TechSpot
Tom's Hardware

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 11.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: