ASUS показала mesh-систему ZenWiFi BQ16 Pro для розумного дому

На виставці CES 2024 компанія ASUS представила чотиридіапазонний маршрутизатор ZenWiFi BQ16 Pro для mesh-систем. Комплект із двох пристроїв забезпечує роботу Wi-Fi 7 нового покоління до 30 Гбіт/с та зону покриття до 8000 кв. футів (740 кв.м). Підтримуються функції мережевої безпеки, батьківський контроль, VPN, є порти 10G. Технологія ASUS AiMesh дозволяє легко розширювати mesh-мережу за допомогою сумісних маршрутизаторів ASUS стандарту Wi-Fi 7.

ZenWiFi BQ16 Pro підтримує стандарти бездротового зв'язку Wi-Fi 6E та Wi-Fi 7, для бездротового магістрального (backhaul) каналу використовується окремий діапазон частот. Функція WiFi 7 Multi-link Operation дає змогу збільшити швидкість передачі даних у магістральному з’єднанні шляхом об’єднання трьох частотних каналів. Управління каналів за допомогою ШІ підвищує ефективність роботи мережі.

Smart Home Master спрощує налаштування та керування підмережами за допомогою мобільного додатка ASUS Router, де доступний простий та зрозумілий контроль IoT-пристроїв, батьківський контроль, швидке підключення до VPN та інші функції. Батьківський контроль дає повну інформацію про контент, що переглядається, в ньому є багато фільтрів і гнучких налаштувань. Додаткову безпеку забезпечує програма AiProtection Pro на базі технологій Trend Micro.

Джерело:
ASUS

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 12.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: