Готова СРО EK-Nucleus AIO CR360 Direct Die D-RGB призначена для «голих» чипів Intel LGA1700

Словенська фірма EK поповнила асортимент готових систем рідинного охолодження моделлю EK-Nucleus AIO CR360 Direct Die D-RGB. Вона призначена для процесорів Intel LGA1700 зі знятою теплорозподільною кришкою. Старт поставок новинки запланований на середину березня, а поки що компанія привезла її зразок на виставку CES 2024.

Для встановлення водоблоку на «голий» кристал EK не лише розробила особливу контактну пластину, а й підготувала спеціальний набір кріплень. До комплекту постачання також входить захисна рамка для «голого» процесора Intel LGA1700 та рідкий метал Thermal Grizzly Conductonaut. Інструмент для зняття теплорозподільної кришки доведеться докупити окремо.

В іншому перед нами цілком звичайна СРО з 360-мм алюмінієвим радіатором товщиною 27 мм, шлангами в нейлоновому обплетенні, водоблоком із вбудованою помпою та контактною пластиною з нікельованої міді. З іншого можна відзначити RGB-підсвічування вентиляторів та кришки водоблоку. Більш детальні характеристики наведено на сайті вендора.

Оформити попереднє замовлення EK-Nucleus AIO CR360 Direct Die D-RGB можна за 203 євро.

Джерела:
EK
TechPowerUp

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 12.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: