Ентузіаст створив найменшу GeForce RTX 4070 Ti

З ростом потужності сучасних відеокарт нормою стали великі системи охолодження, які займають кілька слотів з довжиною 30 см і більше. Це стосується і GeForce RTX 4070 Ti з TDP 285 Вт. Але деякі ентузіасти та прихильники мініатюрних ПК не готові з цим миритися. Моддер TechTaxi показав на Reddit кастомну версію GeForce RTX 4070 Ti, яка може претендувати на звання найкомпактнішої моделі в цій серії.

TechTaxi створив відеокарту довжиною 173 мм за товщиною 41,5 мм. Він зменшив робочі температури завдяки андервольтингу. Також він вибрав прототип із малою друкованою платою, щоб потім встановити на неї саморобний кулер. Це ідеальний варіант для ITX-збірок, який ви ніде не купите. TechTaxi планує використовувати таку відеокарту всередині корпусу Velka 3. Коментарів творця відносно робочих температур та шуму поки немає. Така версія може навряд чи буде тихою, але це вимушений компроміс

Зазначимо, що це не перший подібний експеримент із GeForce RTX 4070 Ti. Раніше схожу відеокарту показував ентузіаст Jose_Gonzales_2003, але його варіант займав понад два слоти.

Обговорити в форумі (коментарів: 47)

Всі новини за 12.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: