Acer представила ігрові роутери Predator Connect X7 5G CPE та Predator Connect T7 Wi-Fi 7 Mesh

Компанія Acer на виставці CES 2024 презентувала не лише нові ноутбуки та монітори, але й ігрові маршрутизатори. Це пристрої Predator Connect X7 5G CPE та Predator Connect T7 Wi-Fi 7 Mesh, які розроблені спільно з Qualcomm. Вони побудовані на базі продуктивних чотириядерних процесорів Qualcomm та підтримують широкий набір сучасних технологій для забезпечення високої продуктивності.

Виробник позиціює Predator Connect X7 5G CPE як перший у світі ігровий роутер з 5G, Wi-Fi 7 та підтримкою BE11000. Він забезпечує швидкість 3,5 Гбіт/с для 5G-підключення і надзвичайно низький рівень затримки в 1 мс. Передбачено опцію подвійного підключення через 5G та Ethernet для більш стабільного інтернету без збоїв. В наявності два порти WAN. Підтримується технологія Multi-Link Mesh для продуктивної мережі Wi-Fi 7, що дозволяє вузлам використовувати різні підключення до Інтернету.

Маршрутизатор Predator Connect T7 Wi-Fi 7 Mesh підтримує багатоканальне підключення з високою комбінованою пропускною здатністю та сумісність із mesh-пристроями для розширення мережі. Технологія MLO (Multi-Link Operation) дозволяє об'єднувати одночасно кілька каналів у різних діапазонах для мінімальної затримки та високої стабільності з'єднання. Підтримується Multi-Link Mesh.

Маршрутизатори підтримують функцію керування пріоритетами Intel Killer Prioritization Engine. Управління роутерами здійснюється за допомогою додатка Acer Predator Connect, для завантаження якого достатньо відсканувати QR-код на пристрої. Додаткові функції безпеки забезпечує Trend Micro Home Network Security.

Джерело:
Acer

Обговорити в форумі (коментарів: 13)

Всі новини за 13.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: