Atari готує портативну консоль для ретро-ігор з 7-дюймовим екраном

Компанії Atari та MyArcade готують спеціальний портативний пристрій для любителів ретро-ігор. Це не перша спроба Atari випустити портативну консоль, вже була Atari Pocket Player Pro, яка оснащена дуже маленьким екраном. Нова консоль отримає назву Game Station Portable та великий 7-дюймовий екран. Елементи управління представлені стиком, D-Pad, трекболом та кількома додатковими кнопками.

У Game Station Portable будуть світлодіоди навколо елементів управління, які підсвічують необхідні кнопки. Це підказка для гравців, які не знайомі з іграми Atari.

Така консоль не мітить у конкуренти Steam Deck або іншим аналогічним пристроям. Вона орієнтована лише на ретро-ігри та поставлятиметься з великою колекцією класичних ігор Atari. Відомо, що консоль підтримуватиме понад 200 ігор, і можливо на момент виходу пристрою список стане ще більшим.

Atari Game Station Portable отримає два порти USB Type-C для підключення зовнішніх пристроїв. У комплекті є підставка. Рекомендована ціна становитиме 149 доларів.

Джерело:
Videocardz

Обговорити в форумі (коментарів: 9)

Всі новини за 15.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: