Відеокарти Radeon серйозно покращили продуктивність з трасуванням в Alan Wake 2

Гра Alan Wake 2 стала однією з найкращих сюжетних пригод минулого року. Також нова частина порадувала чудовою технологічною графікою з підтримкою ефектів на базі трасування променів. Не дивно, що це одночасно одна з найвибагливіших сучасних ігор. З моменту виходу ситуація покращала, особливо для відеокарт AMD.

Фахівці сайту PC Games Hardware під час нових тестів помітили суттєве зростання продуктивності у грі на всіх Radeon RX 7000 у режимах з активним трасуванням променів. Усі моделі показали значне прискорення відносно грудневих тестів.

Для старших відеокарт AMD Radeon RX 7900 XTX і AMD Radeon RX 7900 XT зростання продуктивності від 35% у роздільній здатності Full HD до 16% у 4K. Для Radeon RX 7800 XT це прискорення від 22% за низької роздільної здатності до 11% з високою роздільною здатністю.

Також зросла продуктивність без трасування. І в цілому відеокарти AMD зміцнили позиції у грі, хоча старші Nvidia GeForce RTX все ще забезпечують найкращі результати.

Вражаючі цифри досягнуті завдяки програмній оптимізації в нових драйверах AMD. Одночасно зріс розрив між новим і старим поколінням Radeon RX, і це серйозний аргумент на користь апгрейду, якщо ви досі лишаєтесь користувачем Radeon RX 6000.

Джерело:
PC Games Hardware

Обговорити в форумі (коментарів: 26)

Всі новини за 16.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: