ASUS відправить «на пенсію» ігрові комп'ютери NUC Extreme

Минулого року ASUS перейняла в Intel бізнес із випуску комп'ютерів NUC (Next Unit of Computing), пообіцявши запропонувати повну лінійку пристроїв. Чимало новинок компанія представила на виставці CES 2024, проте серед них не було ігрових міні-комп'ютерів серії NUC Extreme. З'ясувалося, що ASUS вирішила «поховати» цю лінійку пристроїв, про що представник вендора розповів виданню Fudzilla. Замість них компанія запропонує невеликі десктопи ROG Strix.

NUC Extreme

Характерною рисою систем Intel NUC Extreme була модульна конструкція. Процесорний гігант розмістив основні елементи комп'ютера (процесор, ОЗП, чипсет, накопичувачі та інше) в окремому модулі Compute Element. Усередині корпусу пристрою було передбачено місце для дискретної відеокарти, причому допустимі габарити росли з кожним новим поколінням.

NUC Extreme

Останнім представником серії NUC Extreme стануть комп'ютери NUC 13 Extreme (Raptor Canyon) на базі настільних процесорів Intel Core 13-го покоління. Вони виконані в корпусі розміром 337x129x318 мм та підтримують трьохслотові відеокарти з довжиною до 313 мм й енергоспоживанням до 450 Вт.

NUC Extreme

Обговорити в форумі (коментарів: 1)

Всі новини за 19.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: