Maxsun готує GeForce RTX 4070 Super з двома роз'ємами PCI-E Power

Новий роз'єм живлення 12VHPWR є стандартним для старших відеокарт Nvidia GeForce RTX 40-ї серії, включно з новою GeForce RTX 4070 Super. Хоча при її TDP у 220 Вт немає проблем у забезпеченні необхідної потужності через два стандартні 8-контактні роз'єми PCI-E Power. Саме таку версію GeForce RTX 4070 Super готує китайська компанія Maxsun, яка є одним із великих партнерів Nvidia на локальному ринку.

Відеокарта Maxsun GeForce RTX 4070 Super iCraft OC 12G отримала пару 8-контактних роз'ємів PCI-E Power і не вимагає жодних перехідників для підключення до старих блоків живлення. Така сумісність є важливою перевагою, особливо на китайському ринку. Також пряме підключення без перехідників позбавляє зайвих проводів і спрощує збірку в невеликих корпусах. Нагадаємо, що через перехідники власники старших моделей GeForce RTX 40 стикалися з вигином кабелів, поганим контактом і навіть з вигорянням роз'єму на старших GeForce RTX 4090.

В іншому відеокарта Maxsun GeForce RTX 4070 Super iCraft виглядає як стандартна модель даної серії. Охолоджується вона двослотовим кулером із трьома вентиляторами. Додаткове RGB-підсвічування і бічна панель з підсвіткою робить зовнішній вигляд даної відеокарти більш стильним.

Джерело:
TechPowerUp

Обговорити в форумі (коментарів: 12)

Всі новини за 22.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: