ASUS може випустити нове покоління ROG Ally цього року

ASUSTeK Computer не зволікатиме з релізом наступного покоління портативної ігрової системи ROG Ally. Вендор може випустити оновлену модель вже до кінця поточного року. Цю інформацію підтвердив один зі співробітників індійського підрозділу компанії у розмові з порталом Techlusive.

ROG Ally

«Швидше за все, ми випустимо друге покоління [портативної ігрової консолі] цього року», — розповідає представник ASUS. Він також розкрив, що в Індії ASUS ROG Ally розійшлася тиражем 70-80 тисяч пристроїв. Інформація про продажі в інших країнах, на жаль, не наводиться. Але враховуючи, що для компанії це перший пристрій такого класу, вона, судячи з усього, задоволена продажами.

Про «начинку» наступного покоління ASUS ROG Ally говорити поки що рано. Можна припустити, що в її основу ляжуть гібридні процесори AMD Strix Point, реліз яких заплановано на другу половину року. Вони отримають 12 x86-ядер (чотири Zen 5 + вісім Zen 5c), а також графічний блок RDNA 3.5 на 16 Compute Units. Ще одним кандидатом на роль «серця» ROG Ally 2 є чипи Kraken Point, але їх реліз має відбутися у 2025 році.

Обговорити в форумі (коментарів: 21)