Підтверджено ціни портативної ігрової системи MSI Claw

У рамках підготовки до релізу портативної ігрової системи MSI Claw виробник розкрив конфігурації пристрою та їх рекомендовані ціни. Новинка стане доступною для покупки вже найближчим часом, щоправда, точну дату старту продажів вендор розкривати не поспішає. Нагадаємо, що презентація MSI Claw відбулася на виставці CES 2024 на початку січня, а її характерною рисою стало використання платформи Intel Meteor Lake.

MSI Claw буде запропонована у версіях на базі процесорів Intel Core Ultra 5 135H (14 ядер/18 потоків) та Core Ultra 7 155H (16 ядер/22 потоки). Обидва «камінці» характеризуються 28-ватним рівнем Processor Base Power та оснащені вбудованою графікою Intel Arc на вісім Xe-ядер. З більш детальними специфікаціями цих процесорів можна ознайомитись на сайті Intel: Core Ultra 5 135H та Core Ultra 7 155H.

Компанію вищезгаданим чипам складуть 16 Гбайт оперативної пам'яті LPDDR5. Додамо, що MSI також розглядала можливість оснастити Claw вдвічі більшим обсягом ОЗП, але, як бачимо, відмовилася від цієї ідеї. Сховище буде представлено NVMe-накопичувачем з інтерфейсом PCI-E 4.0 x4 місткістю 512 Гбайт або 1 Тбайт, також є слот для карт пам'яті microSD. Рекомендовані ціни та конфігурації MSI Claw:

Джерело:
Liliputing

Обговорити в форумі (коментарів: 7)

Всі новини за 30.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: