Свіжі подробиці про процесори Intel Bartlett Lake

Минулого тижня у Мережі з'явилася інформація про плани Intel випустити сімейство процесорів Bartlett Lake. Спочатку вважалося, що під цією назвою ховається черговий «рефреш» процесорів Raptor Lake для платформи LGA1700. Згідно з останніми даними, це не так, й CPU Bartlett Lake орієнтовані на інший сегмент ринку.

Intel

Процесори Bartlett Lake призначені для використання у сфері периферійних обчислень та телекомунікаційного обладнання, тобто стануть частиною асортименту Intel Network and Edge Group. З погляду архітектури нові чипи будуть близькими до Raptor Lake-S та запропонують до 24 ядер/32 потоків. Також згадується можливість випуску моделей з 12 «великими» ядрами, які недоступні на платформі LGA1700.

В цей час важко сказати, чи Intel готує аналогічні десктопні процесори. Для платформи LGA1700 вже вийшло три сімейства чипів, та у другій половині цього року їй на зміну прийде LGA1851 разом із процесорами Arrow Lake-S. Хоч би що там було, залишається чекати на офіційні подробиці від самої Intel.

Джерело:
BecnhLife

Обговорити в форумі (коментарів: 37)

Всі новини за 07.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: