Acer пропонує електросамокат Predator Extreme для екстремальної їзди

Компанія Acer готується розширити асортимент своєї продукції. На заході Intel Extreme Masters, який зараз проходить в Європі, компанія демонструє не лише нові ноутбуки та монітори серії Predator, а й самокат Predator Extreme.

Цей пристрій розрахований на міську їзду та їзду по перетнутій місцевості. Самокат оснащений електромотором піковою потужністю 960 Вт, високим крутним моментом 40 Нм, 10-дюймовими шипованими покришками та рівнем водонепроникності IPX5, що дає водіям цілковиту свободу пересування на будь-якій місцевості. У самоката три швидкісні режими: 6 км/год, 15 км/год і 25 км/год.

Через особливу конструкцію передньої вилки водій має стояти на підніжках, трохи нахилившись уперед. У поєднанні з низьким розташуванням центру ваги це забезпечує неперевершену маневровість Predator Extreme, тож любителі гострих відчуттів можуть безперешкодно ганяти крутими пагорбами, вузькими стежками та схилами.

Міцна конструкція самоката придатна для виконання різних трюків.

Електросамокат Predator Extreme має змінний літій-іонний акумулятор ємністю 10,5 А∙год (напруга 36 В), що значно допомагає скоротити викиди вуглецю порівняно з мотоциклом.

Для повного заряджання акумулятора достатньо чотирьох годин. На одному заряді самокат долає до 35 км, що дає більший запас ходу та ширший діапазон можливостей під час поїздок на роботу, навчання чи зустрічі з друзями.

Acer Predator Extreme PES017 надійде у продаж в Україні у травні 2024 року за ціною від 66 999 грн.

Обговорити в форумі (коментарів: 40)

Всі новини за 10.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: