Відеокарти Moore Threads S80 та S70 подвоїли продуктивність завдяки оновленню драйверів

За останній рік відчутного приросту швидкодії відеокарт добилася не лише корпорація Intel, але й китайська фірма Moore Threads. Вона дебютувала на цьому ринку наприкінці 2022 року із моделлю MTT S80. Попри, здавалося б, непогані технічні характеристики у перших оглядах вона показала себе як аналог GeForce GT 1030 з енергоспоживанням до 250 Вт.

Moore Threads

Завдяки покращенню програмного забезпечення Moore Threads вдалося практично подвоїти продуктивність своїх відеокарт. Свіжий огляд від китайського видання EJ Hardware показує, що результати MTT S80 та S70 у синтетичних бенчмарках зі свіжим драйвером зросли більш ніж на 100%. Аналогічний приріст швидкодії можна спостерігати й в популярних іграх, на кшталт Genshin Impact, Call of Duty: Modern Warfare 3, Crossfire, Risk of Rain 2 та Dota 2.

Moore Threads

Справедливо відзначити, що до показників сучасних відеокарт AMD та Nvidia пристроям Moore Threads ще далеко. Навіть із врахуванням невисокої ціни (близько $200 за MTT S80 та $130 за MTT S70) ці 3D-прискорювачі складно назвати цікавим ігровим рішенням. Але, як бачимо, компанія продовжує працювати над програмним забезпеченням відеокарт та, можливо, в майбутньому їй вдасться скласти конкуренцію в сегменті недорогих ігрових GPU.

Moore ThreadsMoore Threads

Джерело:
TechPowerUp

Обговорити в форумі (коментарів: 18)

Всі новини за 12.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: