Відеокарти Moore Threads S80 та S70 подвоїли продуктивність завдяки оновленню драйверів

За останній рік відчутного приросту швидкодії відеокарт добилася не лише корпорація Intel, але й китайська фірма Moore Threads. Вона дебютувала на цьому ринку наприкінці 2022 року із моделлю MTT S80. Попри, здавалося б, непогані технічні характеристики у перших оглядах вона показала себе як аналог GeForce GT 1030 з енергоспоживанням до 250 Вт.

Завдяки покращенню програмного забезпечення Moore Threads вдалося практично подвоїти продуктивність своїх відеокарт. Свіжий огляд від китайського видання EJ Hardware показує, що результати MTT S80 та S70 у синтетичних бенчмарках зі свіжим драйвером зросли більш ніж на 100%. Аналогічний приріст швидкодії можна спостерігати й в популярних іграх, на кшталт Genshin Impact, Call of Duty: Modern Warfare 3, Crossfire, Risk of Rain 2 та Dota 2.

Справедливо відзначити, що до показників сучасних відеокарт AMD та Nvidia пристроям Moore Threads ще далеко. Навіть із врахуванням невисокої ціни (близько $200 за MTT S80 та $130 за MTT S70) ці 3D-прискорювачі складно назвати цікавим ігровим рішенням. Але, як бачимо, компанія продовжує працювати над програмним забезпеченням відеокарт та, можливо, в майбутньому їй вдасться скласти конкуренцію в сегменті недорогих ігрових GPU.

Джерело:
TechPowerUp

Обговорити в форумі (коментарів: 18)

Всі новини за 12.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: