PlayStation 5 розійшлася тиражем понад 54,7 мільйона пристроїв

Ігрова консоль PlayStation 5 продається не так добре, як розраховувала Sony. Японський гігант днями підбив підсумки третього кварталу, який завершився для нього 31 грудня (фінансовий рік у Японії починається 1 квітня і закінчується 31 березня). За останні три місяці 2023 року компанія поставила 8,2 мільйона пристроїв. Це рекордний квартальний показник, але згідно з початковими прогнозами він мав бути ще більшим.

PS5

Все це підштовхнуло компанію знизити прогноз поставок на поточний фінансовий рік з 25 до 21 мільйона консолей PlayStation 5. Варто додати, що це все одно більше результатів попереднього фінансового року, протягом якого Sony відвантажила 19,1 млн приставок. Загальний тираж PlayStation 5 станом на 31 грудня складає 54,7 мільйона пристроїв.

Компанія визнає, що PlayStation 5 вступає в завершальну фазу свого життєвого циклу. Керівництво Sony очікує, що з наступного фінансового року обсяги поставок PS5 почнуть знижуватися. Разом з цим, якщо вірити неофіційним джерелам, японці активно працюють над покращеною версією консолі та можуть анонсувати її до кінця 2024-го.

Джерело:
The Verge

 
Обговорити в форумі (коментарів: 82)

Всі новини за 14.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: