Nintendo Switch 2 вийде у першому кварталі 2025 року

Nintendo вирішила не поспішати із випуском наступниці ігрової консолі Switch. Якщо раніше як орієнтовні терміни релізу пристрою закордонні колеги вказували другу половину цього року, то тепер він очікується у першому кварталі 2025-го. Про це повідомило одразу кілька вебвидань, зокрема Eurogamer, Bloomberg та VGC, із посиланням на власні джерела.

Switch

Стверджується, що Nintendo нещодавно поінформувала незалежні студії про перенесення термінів виходу нової консолі. Це дасть розробникам трохи більше часу на підготовку своїх проєктів. Завдяки такому кроку компанія хоче гарантувати, що зможе запропонувати якнайбільше ігор у день релізу приставки. Сама Nintendo не коментує цю інформацію та, на жаль, не поспішає ділитися подробицями про Switch 2-го покоління.

Якщо вірити неофіційним джерелам, наступниця Nintendo Switch запропонує швидкодію рівня PlayStation 4 та Xbox One. На виставці Gamescom 2023, яка пройшла в кінці серпня, компанія влаштувала закриту демонстрацію можливостей Switch 2 і, наприклад, показала демо The Matrix Awakens на рушії Unreal Engine 5. Вважається, що новинка продовжить використовувати апаратну платформу Nvidia.

Оригінальна Nintendo Switch дебютувала навесні 2017-го та зараз розійшлася тиражем близько 140 мільйонів пристроїв. У неї є всі шанси стати найбільш продаваною ігровою консоллю всіх часів, обігнавши PlayStation 2 (157,68 млн).

Джерело:
ComputerBase

Обговорити в форумі (коментарів: 53)

Всі новини за 18.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: