Ентузіасти встановили емулятор PSP на контролер PlayStation Portal

У листопаді Sony випустила портативний ігровий гаджет PlayStation Portal. Фактично це більш просунута альтернатива контролеру DualSense. Пристрій працює тільки у зв'язці з ігровою консоллю PlayStation 5 та дозволяє транслювати геймплей на вбудований 8-дюймовий екран. Тобто самостійно запускати ігри він не здатний, принаймні офіційно.

Виправити це недопрацювання вирішили ентузіасти. У PlayStation Portal використовується однокристальна система Qualcomm Snapdragon SG4150P, акумулятор місткістю 16,9 Вт·год та ОС на базі Android. Цього «заліза» достатньо для трансляції ігрового процесу, але навіть сучасні смартфони будуть потужнішими.

Проте із запуском невибагливих ігор Portal все ж таки справляється. Наприклад, проєктів для консолі PlayStation Portable (PSP), що й довели ентузіасти. Для цього вони встановили на гаджет емулятор PPSSPP. На опублікованій світлині на PS Portal запущено Grand Theft Auto: Liberty City Stories.

Інструкцію щодо модифікації ентузіасти, на жаль, публікувати не стали. Попереду у них чимало роботи, але певні успіхи вже є.

Джерело:
WCCFTech

 
Обговорити в форумі (коментарів: 15)

Всі новини за 20.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: