Вийшла лінійка систем рідинного охолодження Arctic Liquid Freezer III

Сьогодні компанія Arctic офіційно випустила третє покоління систем рідинного охолодження Liquid Freezer. Придбати нові СРО можна в офіційних партнерів вендора або через фірмовий онлайн-магазин, причому Arctic проводить акцію з нагоди 23-річчя компанії зі суттєвими знижками.

Arctic Liquid Freezer III

До лінійки готових СРО Arctic Liquid Freezer III увійшли моделі з радіаторами типорозміру 240, 280, 360 та 420 мм. Вони доступні в чорному та білому кольорах, є версії як зі світлодіодним ARGB-підсвічуванням, так і без нього. Інакше кажучи, вендор готовий запропонувати рішення на будь-який смак.

Arctic Liquid Freezer III

Серед особливостей нових «водянок» варто виділити вбудований у водоблок вентилятор, який відповідає за обдування елементів системи живлення CPU, алюмінієвий радіатор завтовшки 38 мм та вентилятори на гідродинамічному підшипнику. До списку сумісних платформ увійшли Intel LGA1700, майбутня LGA1851, AMD AM4 та AM5.

Arctic Liquid Freezer III

Докладніші специфікації процесорних СРО Arctic Liquid Freezer III наведено на сайті виробника. Ціни починаються з €61,4.

Обговорити в форумі (коментарів: 94)

Всі новини за 20.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: