Гарнітуру віртуальної реальності PlayStation VR2 можна буде використовувати з ПК

Корпорація Sony знайшла спосіб, як простимулювати продажі гарнітури віртуальної реальності PlayStation VR2. Спочатку список платформ з її підтримкою був обмежений ігровою консоллю PlayStation 5. Але вже до кінця цього року з'явиться можливість використовувати її у зв'язці з персональними комп'ютерами, що розширить список ігор, доступних на PS VR2. Наразі компанія зайнята тестуванням відповідної функції.

PlayStation VR2

«Ми також раді повідомити, що зараз ми тестуємо можливість для гравців PS VR2 отримувати доступ до додаткових ігор на ПК, щоб запропонувати ще більше різноманітності на додаток до ігор для PS VR2, доступних на PS5. Ми сподіваємося зробити цю підтримку доступною у 2024 році, тож слідкуйте за оновленнями», — йдеться в блозі PlayStation.

Офіційний реліз PlayStation VR2 відбувся на початку 2023 року. Вона пропонує зображення з роздільною здатністю 2000x2040 пікселів для кожного ока, поле зору 110°, частоту оновлення 120 Гц та підключається через кабель USB Type-C. Рекомендована ціна PS VR2 становить від 550 доларів, що більше, ніж Sony просить за саму консоль PlayStation 5.

Джерело:
PlayStation

Обговорити в форумі (коментарів: 27)

Всі новини за 23.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: