Manli та Emtek представили білі відеокарти GeForce RTX Super

Стало відомо про поповнення у таборі білих відеокарт. Останнім часом такий дизайн отримав велику популярність, і багато виробників випускають відеокарти в білому кольорі. Тепер до них приєдналася компанія Manli з Гонконгу та Emtek з Південної Кореї. Ці бренди не дуже відомі на європейських ринках, але деякі відеокарти Manli можна знайти навіть в українському роздробі.

Нещодавно Manli представила три оновлені відеокарти Nvidia GeForce RTX 40-ї серії з нової лінійки Super у звичному для себе чорному та зеленому дизайні. Після чого виробник вперше за довгий час зважився на експерименти та перейшов до нової естетики, випустивши GeForce RTX 4080 Super, GeForce RTX 4070 Ti Super і GeForce RTX 4070 Super в білому кольорі.

Всі відеокарти оснащені системою охолодження із трьома вентиляторами. Старша GeForce RTX 4080 Super займає три слоти, товщина молодших моделей два слоти. Білий корпус поєднується з білим кольором вентиляторів та білим бекплейтом. Друкована плата звичного чорного кольору.

Всі відеокарти Manli працюють на рекомендованих робочих частотах та обходяться без заводського розгону. Для GeForce RTX 4080 Super це частота GPU Boost Clock 2550 МГц, для GeForce RTX 4070 Ti Super це Boost Clock 2610 МГц, а для GeForce RTX 4070 Super це 2475 МГц.

Корейська компанія Emtek пропонує три відеокарти GeForce RTX Super у рамках серії Miracle White, і вони напрочуд схожі на аналогічні моделі Manli. У Emtek обтічні лінії кожуха, але повністю ідентична конструкція і стандартні робочі частоти. Також вони виділяються завдяки логотипу Miracle з підсвічуванням.

Окремо можна виділити Emtek GeForce RTX 4070 Super Miracle White, яка оснащена двовентиляторною системою охолодження.

Джерело:
Videocardz

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

Всі новини за 29.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: