Apple перевела 13- та 15-дюймові MacBook Air на однокристальну систему M3

Сьогодні корпорація Apple представила оновлені ноутбуки MacBook Air у версіях з 13- та 15-дюймовим екраном. Зовні новинки не відрізняються від попередників, але «під капотом» знаходиться більш продуктивна однокристальна система M3. Вона дебютувала минулої осені та була випробувана в актуальних моделях iMac та MacBook Pro 14.

MacBook Air

В опублікованому пресрелізі Apple відзначає істотний приріст швидкодії MacBook Air завдяки переходу на SoC M3. Зокрема, при апгрейді з 13-дюймового MacBook Air на базі чипа M1 можна розраховувати на збільшення продуктивності до 60% в іграх, на кшталт No Man's Sky. Також підкреслюється наявність 16-ядерного блоку Neural Engine, який використовується для прискорення операцій зі штучним інтелектом.

Серед іншого варто виділити можливість підключення двох зовнішніх екранів та бездротовий модуль Wi-Fi 6E. «Яблучна» компанія також не пропустила можливості заявити про багаторазову перевагу за продуктивністю порівняно зі старими MacBook Air на платформі Intel. Детальніша інформація про швидкодію новинок стане доступна у незалежних оглядах, які будуть опубліковані найближчим часом.

MacBook Air

Що стосується ціни, то 13-дюймовий Apple MacBook Air за океаном обійдеться мінімум у $1099, а за 15-дюймовий варіант доведеться викласти від 1299 доларів. Ознайомитися з доступними конфігураціями можна за посиланням.

Обговорити в форумі (коментарів: 37)

Всі новини за 04.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: