Noctua скасувала випуск білих вентиляторів та зосередиться на інших розробках

Починаючи з 2017 року компанія Noctua пропонує лінійку продуктів Chromax, куди увійшли чорні версії систем охолодження та різноманітні аксесуари. Вендор також багато років працює над білими вентиляторами, формальний анонс яких відбувся ще на виставці Computex 2019. Австрійці кілька разів відкладали реліз та зрештою вирішили скасувати їх випуск.

Noctua

«Ми вирішили зосередити всю свою увагу та ресурси на проєктах технічних розробок, таких як 14-сантиметровий вентилятор наступного покоління, тому білі вентилятори були відкладені та вилучені з наших планів. На даному етапі незрозуміло, чи буде проєкт відроджений у майбутньому», — розповів представник Noctua в мережі X (Twitter).

Білі вентилятори більше не вказані у планах компанії на найближчі квартали. Якщо говорити про цікаві новинки Noctua, заплановані до цьогорічного релізу, то протягом наступних кількох місяців до продажу мають надійти системи охолодження NH-L12 і NH-D15 нового покоління. Сподіватимемося, що цього разу обійдеться без затримок, адже спочатку наступник суперкулера NH-D15 мав вийти у 2021 році.

Noctua

Обговорити в форумі (коментарів: 48)

Всі новини за 05.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: