MSI пропонує знижку на покупку рідинної системи охолодження в обмін на старий кулер

На правах реклами

Українське представництво Micro-Star International разом із магазином TELEMART надає можливість обміняти старий CPU-кулер на знижку для придбання новенької системи рідинного охолодження. Для цього його треба принести в один з шоурумів магазину TELEMART.UA. Знижка поширюється на системи рідинного охолодження MSI MAG CoreLiquid E240 та E360 у чорному й білому кольорах.

MSI

«З 7 по 14 березня приходь в шоурум магазину TELEMART у своєму місті, принось свій старий кулер для процесора та отримай знижку до 3000 грн на покупку нової рідинної системи охолодження MSI», — розповідає вендор.

Звертаємо увагу, що пропозиція актуальна до вичерпання запасів акційних систем охолодження, а розмір знижки залежить від типу та оцінної вартості старого кулера:

  • боксовий кулер (тобто той, що йшов у комплекті з процесором) — знижка 700 грн;
  • кулер вартістю до 2 000 грн — знижка 2 000 грн;
  • кулер вартістю понад 2 000 грн — знижка 3 000 грн.

З повними умовами нової акції від MSI та TELEMART можна ознайомитись за посиланням.

Додамо, що системи рідинного охолодження MSI MAG CoreLiquid E240/E360 побували у нашій тестовій лабораторії та загалом показали непоганий результат. Інноваційна конструкція помпи та збільшена площа контактної пластини забезпечують максимальний теплообмін з процесором. А круглий водоблок із поворотною кришкою та яскраве ARGB-підсвічування додадуть системі досконалої естетики.

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 07.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: