Генеральний директор Intel виступить на виставці Computex 2024

На виставці Computex 2024 на нас чекає чимало анонсів зі світу апаратного забезпечення. Вона почнеться з виступу голови AMD Лізи Су (Lisa Su), який запланований на так званий «нульовий» день заходу, 3 червня, а вже наступного дня відбудеться доповідь генерального директора Intel Пета Гелсінгера (Pat Gelsinger). Про це повідомили організатори виставки.

Pat Gelsinger

Згідно з опублікованим прес-релізом, Intel представить на Computex 2024 нові продукти для центрів обробки даних та споживчого ринку. На думку закордонних колег, процесорний гігант має поділитися новими подробицями про чипи Arrow Lake. Їхній офіційний реліз запланований на другу половину цього року. Разом із десктопними CPU Arrow Lake вийде платформа LGA1851.

В цьому році головною темою виставки Computex стане штучний інтелект. Враховуючи, що останні процесори Intel і AMD містять окремий блок для прискорення ШІ-операцій, обидва чипмейкери напевно не проґавлять можливість похвалитися його продуктивністю, заодно торкнувшись теми майбутніх продуктів. Хай там як, чекати залишилося недовго — виставка Computex 2024 пройде з 4 по 7 червня.

Джерела:
Computex
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 07.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: