В Україні стартували продажі корпусу ASUS ProArt PA602

Компанія ASUS офіційно повідомила про старт продажів нового корпуса серії ProArt. Це стильна модель ProArt PA602, яка поєднує ефектний дизайн, високу ефективність та великий внутрішній простір.

Конструкція ProArt PA602 покликана забезпечити найкраще комплексне охолодження. Передня панель має відкриту решітку з широкими вентиляційними отворами 15,5 мм та пористістю 45%. Попереду встановлені два вентилятори розмірами 200x38 мм для максимального всмоктування повітря. Вони працюють в діапазоні 300-1000 об/хв, створюючи повітряний потік до 190,2 CFM. Дефлектори усередині корпусу спрямовують повітря в найбільш гарячі місця вашої системи для кращого охолодження — це додаткова панель уздовж переднього краю материнської плати та нахилена панель кожуха БЖ.

Габарити корпусу 593x560x245 мм при масі 15,8 кг. Великий внутрішній простір спрощує процес збирання ПК. Можливе встановлення материнських плат ATX та E-ATX. Підтримуються процесорні кулери висотою до 190 мм, а зверху можливий монтаж радіатора системи рідинного охолодження типорозміром до 420 мм. Підтримуються відеокарти завдовжки 450 мм, і для них є регульована опора.

ProArt PA602 дає користувачам можливість для встановлення до восьми 2,5-дюймових твердотілих накопичувачів. Для чотирьох відсіків передбачено сумісність із 3,5-дюймовими жорсткими дисками.

ProArt PA602 зводить до мінімуму потребу в інструментах для розбору та обслуговування ПК. Бічні панелі знімаються натисканням однієї клавіші. А карти розширення встановлюються без викрутки з використанням ексклюзивного механізму фіксації ASUS. Також треба відзначити оснащення пиловими фільтрами на передній, верхній і нижній панелях.

Всі ці особливості поєднуються з унікальним візуальним дизайном. А бічна панель із загартованого скла дозволяє ближче спостерігати за компонентами свого ПК. При цьому корпус не має додаткової RGB-ілюмінації, і навіть бічне скло тоноване — щоб ніщо не відволікало вас від робочого процесу.

ASUS ProArt PA602 можна придбати в Україні за ціною 9999 грн.

 
Обговорити в форумі (коментарів: 28)

Всі новини за 13.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: