Star Wars: Battlefront Classic Collection стартувала з великими проблемами

Ніхто не очікував проблем при анонсі перевидання Star Wars: Battlefront Classic Collection. Компанія Aspyr мала права на відому серію ігор, які люблять фанати, і бажання заробити на цьому, випустивши заново дилогію Battlefront для сучасних платформ і систем. І хоча гравцям не обіцяли візуальних поліпшень, але вони сподівалися хоча б на безпроблемну роботу багатокористувацьких режимів. Власне, через це гру й купували — масштабні бої на різноманітних планетах із можливістю стати одним із відомих джедаїв чи ситхів. Але все пішло не так. Запуск Star Wars: Battlefront Classic Collection обернувся катастрофою.

Якщо поглянути на відгуки перших реальних покупців у Steam, то у грі погано все. У сюжетної кампанії немає частини роликів, які були раніше. Візуально гра залишилася на колишньому рівні, хоча текстури трохи покращили. Але графіка гірша, ніж на офіційних скриншотах. У користувачів постійні проблеми з підключенням до матчів, високий пінг, вильоти та проблеми з реєстрацією влучень. Тобто головною проблемою є мережевий код, а це вирок для багатокористувацької гри. Також низка гравців відзначає нечітке управління. Або, наприклад, інвертоване управління кораблем, що не можна змінити в налаштуваннях.

На старті онлайн Battlefront Classic Collection перевищив 9 тисяч гравців, але за два дні стрімко впав. Гра має шанси потрапити до списку найгірших релізів 2024 року.

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Всі новини за 16.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: