Китайська InnoGrit представила контролер SSD зі швидкістю 14 ГБ/с

Китайська компанія InnoGrit, яка є підрозділом YingRen Technology, випускає новий контролер на основі архітектури RISC-V із підтримкою PCIe 5.0. InnoGrit постачає контролери для багатьох виробників твердотілих накопичувачів, у тому числі для нещодавно представлених надшвидких моделей Team Group T-Force GE PRO PCIe Gen5. Новий контролер InnoGrit YRS820 PCIe 5.0 запропонує високі швидкості у поєднанні зі збалансованим енергоспоживанням і не потребуватиме активного вентиляторного охолодження.

В рамках окремої презентації були показані результати тестування нового контролера InnoGrit, який забезпечує швидкості послідовного читання та запису понад 14 000 МБ/с та 12 000 МБ/с відповідно. Швидкість операцій випадкового читання та запису сягає 2 та 1,5 мільйона IOPS. Це ставить InnoGrit YRS820 до ряду кращих контролерів на ринку.

Контролер побудований на відкритій архітектурі RISC-V, використовує 4-канальний інтерфейс PCIe 5.0 та 8 каналів доступу до флеш-пам'яті NAND. Підтримується обсяг пам'яті до 8 ТБ. І відповідно до сучасних тенденцій, заявлено інтеграцію функцій на основі штучного інтелекту для зниження затримок доступу та забезпечення кращої продуктивності. Конкретних термінів, коли InnoGrit YRS820 надійде у продаж, не оголошено.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 7)

Всі новини за 23.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: