Однокристальна система Snapdragon X Elite впоралася із запуском Baldur's Gate 3

У середині цього року на ринок почнуть надходити ноутбуки, виконані на базі однокристальної системи Snapdragon X Elite. За заявами Qualcomm Technologies, нова SoC запропонує швидкодію рівня останніх розробок Intel, Apple та AMD. Впорається новинка також із запуском сучасних ігор для Windows, на кшталт Baldur's Gate 3.

У Мережі з'явилася коротка демонстрація продуктивності ноутбука зі Snapdragon X Elite в останньому проєкті Larian Studios. В режимі x64-емуляції пристрій забезпечив близько 30 к/с у роздільній здатності 1080p. Налаштування якості графіки Baldur's Gate 3, на жаль, не повідомляються, тому поки що важко порівняти Snapdragon X Elite з прямими конкурентами від Intel і AMD. Хай там як, детальні огляди SoC мають з'явитись у найближчі місяці.

Нагадаємо, однокристальна система Snapdragon X Elite пропонує 12 ARM-ядер з 64-бітною архітектурою Oryon, сумарно 42 МБ кеш-пам'яті, графічний блок Adreno з обчислювальною потужністю 4,6 Тфлопс, модуль AI Engine для прискорення ШІ-операцій й контролер пам'яті LPDDR5X-8533. Є підтримка USB4, 5G-мереж, бездротового стандарту Wi-Fi 7 та NVMe-накопичувачів з інтерфейсом PCI-E 4.0.

Джерело:
WCCFTech

Обговорити в форумі (коментарів: 12)

Всі новини за 27.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: