На підході біла версія Xbox Series X без приводу Blu-ray

Microsoft підготувала до релізу новий варіант ігрової консолі Xbox Series X. У Мережі з'явилися перші фото білої версії приставки, позбавленої приводу Blu-ray. В іншому пристрій повторює випущену раніше модель, хіба що отримає оновлений радіатор. Як повідомляє джерело, рекомендована ціна новинки буде нижчою, ніж у стандартної версії з приводом Blu-ray, а до продажу вона надійде цього літа.

Варто додати, що в документах Microsoft, які були розкриті в ході судового процесу з Федеральною торговою комісією США, згадувався покращений варіант Xbox Series X з кодовим ім'ям Brooklin. Ця версія мала отримати циліндричний корпус без приводу Blu-ray і ряд поліпшень. Зокрема бездротовий модуль Wi-Fi 6E, фронтальний порт USB Type-C і більш місткий SSD, а для випуску однокристальної системи планувалося використовувати 6-нм техпроцес.

Sony тим часом працює над ігровою консоллю PlayStation 5 Pro. Останнім часом у вільному доступі  опинилося чимало подробиць про нову приставку, наприклад, характеристики однокристальної системи, що лягла в її основу. У продаж PlayStation 5 Pro має надійти до кінця цього року.

Джерело:
Exputer

Обговорити в форумі (коментарів: 7)

Всі новини за 28.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: