Представлена термопаста для ентузіастів EK-Loop NGP

Компанія EK Water Blocks, відомий виробник компонентів для систем рідинного охолодження, представила свій новий продукт. Це високоефективна термопаста для ентузіастів EK-Loop NGP, що містить наночастинки. Вона розрахована на користувачів, які прагнуть досягнути максимально ефективної теплопередачі між процесором або графічним чипом і системою охолодження.

Застосування спеціальних наночастинок забезпечує низький тепловий опір. Вони формують ультратонкий шар між джерелом тепла та охолоджувачем, сприяючи ефективній передачі тепла. Спеціальний склад термоінтерфейсу розроблено для потужних компонентів. Він зберігає свої властивості та стабільність характеристик протягом тривалого часу. EK-Loop NGP демонструє виняткову термічну стабільність у діапазоні температур від -20°C до 125°C. Тобто ви можете не хвилюватися щодо термічної деградації після тривалого використання.

EK-Loop NGP поставляється у 5-грамових шприцах. Для полегшення процесу нанесення в кожну упаковку входить невеликий чорний шпатель. Продукт вже доступний для замовлення у фірмовому магазині EK за ціною 10 євро.

Джерело:
TechPowerUp

Обговорити в форумі (коментарів: 39)

Всі новини за 05.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: