Intel вивчає проблему нестабільної роботи топових CPU Core в іграх

За останні місяці у Мережі з'явилося чимало повідомлень про нестабільну роботу процесорів Intel Core 13-/14-го покоління в іграх. Йдеться про топові рішення K-серії, включно з флагманським Core i9-14900KS. Попри всі скарги, якихось заяв з боку Intel щодо цієї проблеми поки не надходило, але всередині компанії вже розпочалося розслідування її причин.

Intel

За даними ZDNet Korea, фахівці Intel в цей час досліджують вищеописану проблему, тобто в найближчому майбутньому мають надійти офіційні коментарі. Саме в Кореї кількість скарг збільшилася після релізу Tekken 8. Зазначається, що кожного дня за заміною процесора до місцевих магазинів звертається більше ніж десять осіб.

Власники топових чипів Intel Core можуть зіткнутися з «вильотами» у найрізноманітніших іграх, в тому числі The Finals, Battlefield 2042, Remnant 2, Lords of the Fallen, Hogwarts Legacy, Farworld, Horizon Zero Dawn, Overwatch 2 та Lies of P. Як тимчасове рішення закордонні колеги пропонують обмежити ліміти потужності PL1/PL2 паспортними значеннями або знизити максимальну частоту процесора.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 70)

Всі новини за 08.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: