EK підготувала водоблоки для «голих» процесорів Intel LGA1700 та AMD AM5

В асортименті словенської компанії EK незабаром з'являться нові водоблоки серії Direct Die. Вони розраховані на ПК-ентузіастів, які прагнуть досягти максимальної ефективності охолодження процесора та не бояться зняти для цього теплорозподільну кришку. Вендор підготував рішення для власників платформи як Intel, так і AMD.

Контактна пластина нових водоблоків EK-Quantum Velocity² Direct Die розроблена з урахуванням конструкції «голих» процесорів LGA1700 та AM5. У другому випадку на ній видно окремі виступи для мікросхеми введення-виведення та чиплетів з x86-ядрами. Заявлено сумісність із процесорами Ryzen 7000 (Raphael). Серед інших нововведень згадується покращений набір кріплень, який гарантує, що користувач не чинитиме надмірного тиску на процесорні кристали.

Більше подробиць про вищезгадані водоблоки EK оприлюднить найближчим часом. Компанія також нагадала про доступність для замовлення готової СРО EK-Nucleus AIO CR360 Direct Die D-RGB. Вона обладнана 360-мм радіатором та водоблоком для «голих» процесорів Intel LGA1700. В офіційному інтернет-магазині новинка доступна за 203 євро.

Джерела:
EK
Overclock3D

Обговорити в форумі (коментарів: 13)

Всі новини за 14.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: