Ініціатива Nvidia «SFF Enthusiast GeForce» покликана спростити збірку компактних систем

Корпорація Nvidia разом із партнерами працює над ініціативою, яка покликана спростити збірку компактних ПК. В рамках «SFF Enthusiast GeForce» компанія планує не просто всіляко просувати невеликі відеокарти, а створити набір рекомендацій та окреме маркування для комп'ютерних комплектуючих класу SFF (Small Form Factor).


Intel NUC Extreme

Разом із партнерами Nvidia розробляє набір критеріїв для «заліза», яке підійде для систем малого форм-фактора. Ініціатива «SFF Enthusiast GeForce» виходить за рамки відеокарт та охоплює в тому числі корпуси, джерела живлення та інші комплектуючі ПК. Така стандартизація повинна спростити процес вибору сумісних компонентів та подальше складання системи. Цілком очікувано, що в основу будуть поставлені ігрові відеокарти GeForce RTX.

Що важливо, перелік комп'ютерних комплектуючих з позначкою «SFF Enthusiast GeForce» не буде обмежений ITX-рішеннями. Її також можуть отримати трислотові відеокарти та відповідні корпуси, тобто ентузіастам будуть запропоновані старші GeForce RTX, а не лише умовні GeForce RTX 4060 (Ti). Терміни офіційного запуску ініціативи «SFF Enthusiast GeForce» не повідомляються, але закордонні колеги вважають, що це може статися будь-якої миті.

Джерело:
WCCFTech

Обговорити в форумі (коментарів: 24)

Всі новини за 17.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: