ASUS вивела на український ринок ігрову гарнітуру ROG Cetra True Wireless SpeedNova

Бренд ASUS Republic of Gamers оголосив про старт продажів в Україні ігрових навушників ROG Cetra True Wireless SpeedNova. Це універсальна геймерська гарнітура з Bluetooth та бездротовим з'єднанням ROG SpeedNova на частоті 2,4 ГГц, що забезпечує наднизьку затримку звуку. Вендор також відзначає технологію адаптивного шумозаглушення й тривалий час роботи від акумулятора.

ASUS ROG Cetra True Wireless SpeedNova використовує переваги кодека LC3+ для відтворення звуку з високою роздільною здатністю 24 біт/96 кГц у режимі 2,4 ГГц. Гарнітура оснащена датчиками кісткової провідності, які допомагають чітко вловлювати голос завдяки вібраціям кісток голови користувача. Разом із мікрофонами з функцією шумозаглушення AI Noise Canceling вони ефективно зменшують фоновий шум, зберігаючи при цьому природне звучання голосу.

Навушники ROG Cetra True Wireless SpeedNova можна заряджати бездротовим способом або через роз'єм USB-C. Швидка зарядка в кейсі забезпечує до години використання всього за 5 хвилин зарядки, а також до 46 годин прослуховування в режимі Bluetooth. Функція Hybrid Multipoint дозволяє одночасно підключати два пристрої: один через Bluetooth, а інший за допомогою донгла, що йде в комплекті. Для налаштовування параметрів можна скористатися фірмовим додатком Armoury Crate.

В українських магазинах ігрова гарнітура ASUS ROG Cetra True Wireless SpeedNova доступна за рекомендованою ціною 8849 гривень.

 
Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 18.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: