EK приймає замовлення на водоблок для «голих» процесорів AMD Ryzen 7000

Словенська фірма EK почала приймати замовлення на водоблок EK-Quantum Velocity² Direct Die D-RGB - AMD Ryzen Edition, про який ми розповідали минулого тижня. Він призначений для процесорів AM5 зі знятою теплорозподільною кришкою. Заявлено сумісність з «камінцями» AMD Ryzen 7000-ї серії, в тому числі моделями з технологією 3D V-Cache, у яких поверх чиплета знаходиться кристал із додатковим L3-кешем.

Контактна пластина EK-Quantum Velocity² Direct Die D-RGB - AMD Ryzen Edition напряму відводить тепло від чиплетів з x86-ядрами та мікросхеми введення-виведення. Вона виконана з нікельованої міді та отримала відповідні виступи для окремих чипів. Кришка водоблоку виготовлена з прозорого акрилу й прикрашена пластиною з анодованого алюмінію, а блок впускних отворів (термінал) виконаний з ацеталі. Не обійшлося без елементів RGB-підсвічування.

Оформити попереднє замовлення на водоблок EK-Quantum Velocity² Direct Die D-RGB - AMD Ryzen Edition можна за 227 євро. Він також доступний у версії Signature Edition за €294. Відмінності між ними криються в комплекті постачання, наприклад, в дорожчому варіанті передбачено інструмент зняття кришки процесора.

Обговорити в форумі (коментарів: 22)

Всі новини за 19.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: