EK підтвердила наявність фінансових труднощів, але вже працює над їх розв'язанням

Днями на YouTube-каналі Gamers Nexus було опубліковано відео, що викриває проблеми словенської компанії EK. Відомий виробник компонентів СРО має труднощі з виконанням фінансових зобов'язань. Повідомлялося, що компанія затримує виплати як співробітникам, так і партнерам, а також має заборгованість зі сплати податків в американському штаті Техас. До того ж на складах EK накопичилося чимало незатребуваної продукції.

EKWB

Відповідь EK на журналістське розслідування Gamers Nexus не забарилася. Генеральний директор EK Едвард Коніг (Edvard König) виступив із заявою, в якій підтвердив наявність деяких фінансових складнощів, але разом з цим запевнив, що частина вже була розв'язана, в тому числі з податковою звітністю у США. «Це правда, що деякі зовнішні підрядники та ділові партнери ЄК зіткнулися із затримкою платежів. Ми щиро перепрошуємо за труднощі та відсутність адекватної комунікації», — розповідає пан Коніг.

У найближчому майбутньому EK Water Blocks докладе всіх зусиль для якнайшвидшого розв'язання всіх фінансових труднощів, а почне вона з постраждалих співробітників. «Ми цінуємо терпіння та розуміння нашої спільноти, клієнтів та партнерів протягом цього часу. Ми прагнемо виконати наші фінансові зобов'язання та відновити вашу довіру», — резюмує голова EK.

Джерело:
EK

Обговорити в форумі (коментарів: 17)

Всі новини за 23.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: