ASUS однією з перших випустить ноутбук на базі Qualcomm Snapdragon X

Однією з перших компаній, що випустять ноутбук із платформою Qualcomm Snapdragon X, стане ASUSTeK Computer. Вендор анонсував презентацію, присвячену релізу ультрапортативного ноутбука преміум-класу з технологіями штучного інтелекту. Разом із керівництвом ASUS на ній виступлять представники Qualcomm та Microsoft. Презентацію заплановано на 20 травня.

ASUS

В опублікованому прес-релізі ASUS не стала розкривати, про який саме ноутбук йдеться. Хіба що обіцяє інноваційні ШІ-функції та неперевершену продуктивність. Однак закордонні колеги стверджують, що це буде новинка лінійки Vivobook із модельним номером S5507 на базі Qualcomm Snapdragon X. Для довідки, актуальний лептоп Vivobook S 15 OLED (S5506) виконаний на платформі Intel Core Ultra (Meteor Lake).

Наступного місяця, ймовірно, з'являться перші результати незалежних тестів Snapdragon X. Останнім часом висловлюється чимало підозр у достовірності офіційних бенчмарків однокристальної системи. Нібито виробникам ноутбуків не вдається досягти тих же показників, що Qualcomm вказує у своїх матеріалах. Сподіватимемося, публікація повноцінних оглядів новинок не змусить себе довго чекати.

Джерела:
ASUS
ITHome

Обговорити в форумі (коментарів: 19)

Всі новини за 30.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: