Відомий оверклокер натякнув на анонс процесорів Intel Arrow Lake-S у третьому кварталі

Днями компанія MSI провела у Китаї презентацію нових продуктів, на якій в тому числі виступив відомий оверклокер Toppc. Він торкнувся теми контролерів оперативної пам'яті в процесорах Intel, але що найцікавіше — пообіцяв поділитися новими подробицями в третьому кварталі цього року. Можна з упевненістю заявити, що тут він має на увазі майбутню платформу LGA1851 та процесори Arrow Lake-S.

Intel Arrow Lake-S

Офіційний реліз нової десктопної платформи Intel очікується у другій половині року. Раніше в Мережі з'являлась інформація, що виробники материнських плат орієнтуються на третій квартал. Приблизно в цей же час компанія AMD має оновити платформу AM5, випустивши для неї чипи Granite Ridge з архітектурою Zen 5.

Intel Arrow Lake-S

У процесорах Arrow Lake-S корпорація Intel перейде на багаточипове компонування. За попередньою інформацією, нові CPU зможуть запропонувати до 24 ядер (8P+16E), позбавлені підтримки Hyper-Threading та ОЗП DDR4. Материнські плати LGA1851 оснащуватимуться виключно роз'ємами під модулі DDR5. Разом з цим зберігатиметься підтримка кулерів LGA1700, завдяки чому при апгрейді до Arrow Lake можна буде використати стару систему охолодження.

Джерело:
WCCFTech

Обговорити в форумі (коментарів: 9)

Всі новини за 03.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: