Оновлені iPad Pro отримали процесор Apple M4 та дисплей з технологією Tandem OLED

Разом з однокристальною системою M4 корпорація Apple представила перші пристрої на її основі. Оновлені iPad Pro випускаються в 11- й 13-дюймових версіях та, як підкреслює «яблучна» компанія, оснащені найдосконалішим у світі дисплеєм — Ultra Retina XDR з технологією Tandem OLED.

У дисплеях нових iPad Pro фактично використано дві OLED-панелі, накладені одна на одну (звідси й назва Tandem OLED). Це дозволяє досягти кращих характеристик та, наприклад, повноекранна яскравість становить 1000 кд/м², а піковий показник у HDR-режимі сягає 1600 кд/м². До того ж перехід на OLED-технологію екрана дозволив зменшити товщину корпусу: у 11-дюймового iPad Pro вона становить 5,3 мм, а у 13-дюймового варіанта — 5,1 мм.

«Начинка» нових iPad Pro, як було сказано вище, представлена однокристальною системою Apple M4. Обсяг оперативної пам'яті дорівнює 8 або 16 ГБ, а місткість твердотільного сховища становить від 256 Гбайт від 2 Тбайт. Apple також представила оновлені аксесуари: Pencil Pro та Magic Keyboard. Що стосується ціни, то 11-дюймовий iPad Pro обійдеться мінімум у $999, а за 13-дюймовий варіант доведеться викласти від 1299 доларів.

Окрім того, Apple сьогодні представила iPad Air на базі однокристальної системи M2. Пристрої випускаються в 11- та 13-дюймових модифікаціях, а їх рекомендована ціна стартує з 599 та 799 доларів відповідно. Більш детальна інформація про новинки Apple доступна на офіційному сайті.

Обговорити в форумі (коментарів: 42)

Всі новини за 07.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: