Знайомимося із ноутбуком Dell XPS 13 Plus на платформі Qualcomm Snapdragon X

Разом із графіком виходу нових лептопів XPS-серії у презентації Dell розкриваються особливості ноутбука XPS 13 Plus на базі Qualcomm Snapdragon X, включно з деякими важливими особливостями цієї платформи. До продажу новинка надійде протягом найближчих місяців.

Dell

У своїх документах Dell порівнює новий XPS 13 Plus (TributoQC) із лептопом XPS 13 Plus (TributoRPL) на процесорах Intel Raptor Lake. Він успадкує багато рис від старої моделі та стане доступним для покупки в червні. У новинці використовуватимуться 10- та 12-ядерні версії Snapdragon X з тепловим пакетом до 25,5 Вт, від 16 до 64 Гбайт оперативної пам'яті LPDDR5X-8400, а також нові моделі 13,4-дюймових матриць.

DellDell

Документація Dell також проливає світло на важливі особливості платформи Qualcomm Snapdragon X. Пристрої на її базі запропонують кращу автономність щодо аналогів із CPU Intel. Наприклад, при відтворенні відео новий XPS 13 Plus від акумулятора зможе пропрацювати на 68-98% довше.

Dell

Однак перехід на Snapdragon X обумовлений не тільки непоганими користувальницькими характеристиками. Для виробника цей процесор обходиться вдвічі дешевше за CPU Intel: 10-ядерний варіант буде коштувати близько $145, а за Core i7-1360P доводилося викладати $293. В цілому ж Dell позиціює новий XPS 13 Plus як доступнішу альтернативу Apple MacBook.

Dell

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 21)

Всі новини за 13.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: