ASUS ROG Ally X вийде з рекомендованою ціною від $799

У Мережі з'явилися додаткові подробиці щодо портативної ігрової системи ASUS ROG Ally X, формальний анонс якої відбувся минулого тижня. Нагадаємо, пристрій продовжить використовувати ту ж платформу, що й оригінальна ROG Ally, але разом з цим має ряд поліпшень, на кшталт більш місткого акумулятора.

ASUS ROG Ally

Згідно з останньою інформацією, ASUS ROG Ally X буде запропонована виключно у версії з процесором AMD Ryzen Z1 Extreme та терабайтним NVMe-накопичувачем. Обсяг оперативної пам'яті LPDDR5X-7500 не уточнюється, проте раніше представники ASUS розповідали, що новинка отримає понад 16 Гбайт ОЗП. Рекомендована ціна ROG Ally X складе від $799. Це на 100 доларів більше, ніж ASUS просила за оригінальну ROG Ally із процесором Ryzen Z1 Extreme на момент релізу.

ASUS ROG Ally

Більше подробиць про ASUS ROG Ally X буде розкрито на виставці Computex 2024 на початку червня. Наразі відомо, що пристрій отримає чорний корпус та підтримку NVMe-накопичувачів формату M.2 2280, успадкує 7-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1080p та частотою оновлення до 120 Гц, а місткість акумулятора зросте більш ніж на 40%. З нашим оглядом оригінальної ROG Ally можна ознайомитись за посиланням.

Джерело:
WCCFTech

 
Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Всі новини за 14.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: