Рідкий азот допоміг Apple iPad Pro подолати позначку 4000 балів в одноядерному тесті Geekbench 6

Однокристальна система Apple M4, яка лягла в основу нових iPad Pro, у перших тестах демонструє непогану швидкодію та, наприклад, є одним із найпродуктивніших мобільних чипів за версією Geekbench. Потенціал цієї SoC дещо стримує система охолодження, що вирішив виправити китайський YouTube-блогер Geekerwan. Він не став розмінюватися на дрібниці й встановив на новий iPad Pro випарник рідкого азоту.

Apple iPad Pro

В експерименті взяв участь iPad Pro на базі 9-ядерної (3P+6E) версії Apple M4. Екстремальне охолодження дозволило йому довше працювати на максимальних частотах boost-режиму (до 4,4 ГГц), що позитивно вплинуло на результати Geekbench 6. В одноядерному тесті він набрав 4001 бал, а багатоядерний бенчмарк завершив з 13 595 балами.

Apple iPad Pro

Як підкреслюють закордонні колеги, одноядерний рекорд Geekbench 6 на «яблучній» платформі навряд чи вдасться оновити до релізу однокристальних систем Apple M4 Pro та M4 Max. Для порівняння, MacBook Pro з чипом M3 Max набирає приблизно 3150 балів, а Mac Studio на базі SoC M2 Ultra — близько 2800 балів.

Джерело:
WCCFTech

 
Обговорити в форумі (коментарів: 7)

Всі новини за 16.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: